1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Dierenarts Nadine Sels


Dierenarts Nadine Sels is in 1995 aan de Universiteit van Gent, faculteit Diergeneeskunde afgestudeerd. Zij heeft eerst in gemengde praktijken gewerkt met zowel paarden, runderen als kleine huisdieren. Later heeft zij zich toegelegd op de kleine huisdieren. Hiervoor heeft ze regelmatig bijscholingen gevolgd en heeft ze ook in verschillende kleine huisdieren praktijken gewerkt. In 2000 was het tijd voor een eigen praktijk aan huis. Enkele jaren geleden heeft zij besloten om uit te breiden naar een groter pand en daar is nu al enkele jaren het resultaat van te zien.

In haar vrije tijd kan je haar vaak op jumpingwedstrijden vinden met haar kinderen.

Dierenarts Henk Pardon

Henk Pardon studeerde af aan de faculteit diergeneeskunde in de richting kleine huisdieren in 1997. Van ’97 tot 2006 was Henk werkzaam in een praktijk in Mol, die naast de eerstelijns diergeneeskunde ook tweedelijns (meer gespecialiseerd, doorverwijzingen door andere dierenartsen) diergeneeskunde uitoefende. Henk deed hier vnl. de dagelijkse praktijk alsook de chirurgie en orthopedie. Sinds 2006 werkt Henk als freelance chirurg in verschillende dierenartsenpraktijken, waaronder dus ook Dierenartsenpraktijk Ellamis. Dit heeft als voordeel dat alles in onze praktijk zelf kan uitgevoerd worden en u geen verre verplaatsingen hoeft te doen met uw dier, wanneer dit een orthopedische ingreep moet ondergaan.

Dierenarts Frederic Bouvez

Frederic Bouvez is afgestudeerd in 2002 in Gent. Daarna heeft hij nog een stage echografie gevolgd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Frederic heeft bijzondere interesse in de echografie en studeerde daarvoor aan The European School for Advanced Veterinary studies in Zwitserland en Luxemburg. Ook Frederic werkt freelance zodat u voor een echografisch onderzoek niet meer doorverwezen moet worden naar een kliniek maar dit gewoon bij ons in de praktijk kan gebeuren.

Dierenarts Lissa Lambrechts

Voor specifieke huidproblemen werken wij samen met Lissa Lambrecht. Zij studeerde in 2003 af met grote onderscheiding aan de Universiteit van Gent.  Daarna specialiseerde zij zich verder in de dermatologie. Ze studeerde bij in Wenen (esavs, 3-jarige opleiding), volgde tal van Europese en binnenlandse congressen en is actief lid van de werkgroep dermatologie. Lissa is verbonden aan dierenkliniek De Merode in Berchem.